Voor uitvaartverzorgers

Je wilt een afscheidsfotograaf, (extra) beeld & geluid of een livestream inhuren bij een begrafenis of crematie?

Larz Kemper is documentair afscheidsfotograaf. Naast fotografie bij afscheid levert hij ook (extra) beeld en geluid en/of een livestream bij een herdenking of uitvaart.

+

Beste uitvaartverzorger,

Wat leuk dat je me hebt gevonden. Ben je uitvaartbegeleider en op zoek naar een professionele partner voor het verzorgen van uitvaartreportages of audiovisuele ondersteuning? Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Dat maakt het werk divers en interessant. Voor mij is het een eer om dit werk te mogen doen. Ondanks het verdriet is het ook heel mooi.

Wil je meer weten? Twijfel niet en neem gerust contact op, dan trakteer ik je graag op een kopje koffie of thee met wat lekkers.

foto Larz Kemper

+

Afscheidsfotografie.

In 2016 werd ik gevraagd voor mijn eerste reportage van een uitvaart. De waarde ervan was mij meteen duidelijk. In 2023 heb ik de opleiding documentair afscheidsfotograaf gevolgd bij Yvette Vlaar Afscheidsfotografie.

Een mooie fotoreportage biedt de mogelijkheid om later terug te kijken op de dag als daar behoefte aan is. Om mooie foto’s te kunnen maken, ben ik op sommige momenten op de voorgrond maar ik probeer de dag zo onopvallend mogelijk te zijn. Fijn om te weten is dat ik werk met 2 professionele camera’s en door mijn lichtsterke lenzen maak ik geen gebruik van een flitser. Ik lever de foto’s aan in een digitale fotogalerij en op usb. Ik maak een slideshow van de mooiste afbeeldingen die ik tijdens het afscheid heb gemaakt. Het fotoalbum maken we samen in overleg, zodat het ook echt hun album wordt met alle belangrijke momenten die hen troost en steun kunnen bieden. Uiteraard kiezen de nabestaanden zelf de kleur en het materiaal van de kaft voor het album.

koets uitvaard paard zon Larz Kemper

+

Beeld, Geluid, Livestream.

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest als technicus in het theater. Ik ben een specialist in het verzorgen van licht-, geluid- en videotechniek. Tijdens corona (2021) kwam daar het verzorgen van een livestream bij.

Een uitvaart is een evenement waarbij ik mijn ervaring uit het theater perfect kan toepassen. In 2024 heb ik me gefocust op het verzorgen van audiovisuele ondersteuning voor de uitvaartbranche. Met mijn eigen apparatuur zorg ik voor (extra) beeld, geluid of een livestream bij een herdenking of uitvaart. Bij een grote uitvaart kan ik rekenen op hulp van technici en verhuurbedrijven uit de regio.

Flightcase montage livestream

+

Laten we elkaar ontmoeten.

Ik laat je graag meer van mijn werk zien, zodat je een goed beeld krijgt van wat ik doe.
Laten we elkaar ontmoeten. Ik kom graag naar je toe of we kunnen afspreken bij Grand Café Het Oude Station of De Fabriek in Dalfsen.